Butikktelt fra O.B.Wiik

Vi tilbyr flere løsninger rettet mot butikker som for eksempel ønsker å sette opp et Klikk&Hent-telt, en sommerbutikk eller skal ha et arrangement. Uansett hvilket bruksbehov du skulle ha har vi en teltløsning som passer.

Butikktelt

Mange butikker opplever fra tid til annen et behov for utvidet plass. Enten det er i korte eller lengre perioder, kan O.B.Wiik hjelpe deg. Vi tilbyr flere løsninger rettet mot butikker som for eksempel ønsker å sette opp et Klikk&Hent-telt, en sommerbutikk eller skal ha et arrangement. Uansett hvilket bruksbehov du skulle ha har vi en teltløsning som passer.

Fleksible løsninger

Det gjør ikke noe om butikken din endrer behov og må oppgradere eller nedgradere. Våre telt kjennetegnes ved at de er svært fleksible og er mulige å justere etter ønske. Det gjør de til en dynamisk løsning tilpasset et marked muligheten til endring er viktig. Dersom du ikke finner en standardløsning som passer til ditt bruk kan vi også spesialtilpasset hele oppsettet etter dine preferanser. Fleksibilitet er også viktig når det kommer til hvor man kan sette det opp. Vi har god erfaring med å montere telt på alle mulige underlag, i både trange og åpne områder. Dermed kan du regne med at vi finner en løsning som passer for deg.

Tilleggsutstyr skaper den perfekte rammen

Teltene fungerer fint på egenhånd, men dersom man vil, kan vi også levere tilleggsutstyr som hever opplevelsen og brukervennligheten. Avhengig av hvilket telt du velger kan vi levere og montere et bredt utvalg av forskjellig tilleggsutstyr som f.eks bord, stoler, gjerder, gulv, vinduer, varme, lys og mye mer.

Enkel montering og mange bruksområder

Det tar ikke lange tiden fra du har lagt inn en bestilling til teltet er oppe og står. Og våre telt er lette å montere, enten vi gjør det for deg eller om du ønsker å gjøre det selv. Telt fra O.B.Wiik er dermed en praktisk og kjapp løsning, noe som ofte behøves i denne bransjen. I tillegg er det fleksibelt med tanke på bruksområdet. Ett og samme telt kan brukes til en haug med forskjellige aktiviteter. Vi leverer rammen og du bestemmer hva som skjer på innsiden. Vi har laget noen eksempler på hva et butikktelt fra O.B.Wiik kan brukes til.

Eksempler på bruksområder:

Klikk&Hent.
I et nedstengt samfunn er det mange som har måttet endre sin business-modell til en Klikk&Hent-løsning. Vi tilbyr telt som passer til dette og som kan skape gode og trygge forhold for både kunde og betjening. Samtidig vil et telt fra O.B.Wiik kunne sette en mer profesjonell ramme på handelen.

Sommerbutikk
I sommermåneden er det flere som trenger mer plass eller velger å flytte deler av driften ut på gaten i fin været. Med et telt fra O.B.Wiik kan man tydelig sette preg på utsalget, skape en innramming og samtidige beskytte varer og kunder fra et noe ustabilt, norsk sommervær.

Pop-up-shop
Våre telt fungerer utmerket til å lage midlertidige butikker. Vi har telt som egner seg til dagsbruk og andre som kan stå oppe i flere uker eller måneder. Ettersom det er lett å tilpasse teltene etter plassen man har tilgjengelig, passer de utmerket til dette formålet.

Salg
Skal du kvitte deg med mange varer? Hvorfor ikke sette de ut og gjøre de mer tilgjengelig for folk som går forbi. Trenger du ekstra bord til varene kan vi levere det også.

Event
Noen ganger er det på sin plass med en markering. Det kan være en premiere, nylansering, boksigneringer eller barnas dag. Våre telt kan bidra til å sette stemningen og gjøre det hele mulig.

Men, ikke la fantasien vår begrense dine muligheter, hva vil du bruke et butikk-telt til?

Kontakt oss for en fleksibel løsning som passer dine behov.

Niels Amlie
Østlandet
Richard Dalvinn
Østlandet
Lars B. W. Rivenes
Østlandet, Midt- og Nordnorge
Roger Holden
Østlandet
Tom R. Volle
Bergen
Halvor Bernås
Bergen
Lars Klevan
Event utleie
Richard Mester
Event utleie
Joar Skånø
Midt- og Nordnorge
Per Lindberg
Ordrekontor – hele landet
Inger-Rita Boberg
Ordrekontor – hele landet

Produkter innenfor industri

obwiik telt partytelt

Partytelt

Skal du holde et arrangement? Velg et solid og holdbart telt fra Norges ledende teltleverandør. Partytelt i standard variant har en fast bredde på 6 eller 9 m. Telt i proffvariant er forsterket for å tåle særnorske, tøffe forhold.

Les mer…

obwiik event utleie dobbeldekker

Dobbeldekker

Vil du leie dobbeldekker? Da får du to etasjer, store eksponeringsflater og en eksklusiv følelse i et og samme produkt. To solide gulv i sterke konstruksjoner sørger for en trygg teltopplevelse.

Les mer…

obwiik event utleie topptelt

Topptelt

Er det et telt som “stikker seg litt ut” og tåler vær, vind og utendørs bruk, så er det toppteltet. Du ser det på festivaler eller messeområder utendørs. Med toppteltet blir du synlig.

Les mer…

obwiik event utleie rammetelt

Rammetelt

Dette er løsningen for en messe, utstilling, kantine eller liten festival. Det er behov for den store flaten og rommet. Rammetelt er svaret.

Les mer…

obwiik event utleie bodtelt

Event – utleie

Har du kortsiktige behov for våre produkter? For eksempel til et event eller et arrangement? Svært mange av våre solide produkter finnes også for utleie. Slik får du den kjente O.B. Wiik-kvaliteten til konkurransedyktige priser.

Les mer…

obwiik handverkertelt

Pop-up telt

Trenger du en rask, mobil løsning for beskyttelse du kan sette opp selv? Utendørs arbeid som saging blir enklere med våre håndverkertelt. Et håndverkertelt beskytter materiale og verktøy mot vær og vind.

Les mer…