Bygg og anlegg

Ingen steder er det viktigere å være beskyttet enn på anleggsplasser og byggeområder, både for medarbeidere, materialer, konstruksjoner og dyrt maskineri. HMS-krav skal følges og sertifiseringer må være på plass. Vi har oversikten over hvilke produkter som gjelder for din bransje.

Uansett hvor og hvordan du arbeider

Produkter for bygg og anlegg har virkelig vært et vekstområde. Derfor kommer flere av våre produkter til nytte for dette bruksområdet. Det kan være arbeidstelt, håndverkertelt eller overdekking til arbeider av ulik sort. Våre løsninger fleksible og kan skaleres opp til ønsket størrelse. Er et broprosjekt krevende? Kanskje en midlertidig hall er løsningen? Sammen finner vi svarene og prosjektets mest hensiksmessige løsning.

Skal det oppføres eller rehabiliteres en bro? Trengs det dekke over arbeidet? Med arbeidstelt fra O.B.Wiik får man ly for vær og vind – og arbeidsro.

Støpearbeider, membrandekker og asfaltering og veimerking gjøres nemlig ofte best i tørt vær. Det er derfor en ser at dette arbeidet legges til sommertid. Men med tak over hodet i form av arbeidstelt kan dette pågå året rundt.

Vi tilpasser arbeidsteltet etter prosjektets dimensjon, og har flere eksempler på spesialsydde løsninger hvor vi har tilpasset det standariserte produktet til helt spesielle ønsker fra kunden. Er prosjektet av en ingeniørmessig art som krever det? Vi strekker vi oss langt for å dekke til hele arbeidsflaten.

Før taket har fått tak, er det viktig med tak, for å si det enkelt. Midlertidige telt hjelper til med å holde konstruksjon, isolasjon, el- og røropplegg tørt.

I tillegg holder det mannskap og verktøy tørt og borte fra vær og vind, og kanskje ser man gevinster i redusert sykefravær og mindre slitasje på dyrt verktøy. Fordelene med å sette opp arbeidstelt er med andre ord mange.

Derfor benyttes arbeidstelt ofte under nybygging eller rehabilitering av tak. Våre arbeidstelt har løfteører som gjør at de kan løftes fra kran. Deretter kan de enten settes direkte opp på tak eller på stillas, så lenge det finnes mulighet for forankring. Dette beregnes av O.B. Wiik sine montører.

En faktor man ofte beregner inn i støpearbeidet er været. Det trenger ikke være slik. Arbeidstelt fra O.B. Wiik gjør at du kan støpe året rundt, når som helst.

Vil du at prosjektet skal skride frem etter planen? Vil du unngå kostbare utsettelser? Forutsigbarhet er kanskje vel så viktig som materialkostnader når det kommer til større støpearbeider. Arbeidsteltene fra O.B. Wiik kan fort bli en investering som svarer seg, siden det holder vann, fukt, snø og is borte fra flaten hvor det skal støpes.

Produkter innenfor bygg og anlegg

obwiik fabric covered buildings

Plasthall

Vår plasthall er den kjente WiikHallen med sine aluminiums- eller stålkonstruksjoner og plastdekke. Den er versatil og kan benyttes og fylles med hva man ønsker. Plasthallen kommer i et stort antall varianter og med en rekke forskjellige tilbehør.

Les mer…

obwiik handverkertelt

Pop-up telt

Trenger du en rask, mobil løsning for beskyttelse du kan sette opp selv? Utendørs arbeid som saging blir enklere med våre håndverkertelt. Et håndverkertelt beskytter materiale og verktøy mot vær og vind.

Les mer…

obwiik arbeidstelt

Arbeidstelt

Et arbeidstelt representerer sikkerhet for arbeidstakeren. Vil du møte HMS-krav og skape komfort, er dette løsningen du trenger. En enkel måte å beskytte mennesker og dyrt utstyr på.

Les mer…

obwiik mobel tilbehor kjorematte

Hall- og byggtilbehør

For en hall er det tilbehøret som bestemmer den endelige funksjonen. Lys, varme eller løsninger knyttet til transport og adkomst skaper forskjellen mellom rene lagerbygg og f.eks. produksjonslokaler.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stillasinndekking

Presenning og teknisk tekstil

Våre duker, presenninger og teknisk tekstiler kommer i mange kvaliteter, tykkelser, dimensjoner og utførelser. Presenning og teknisk tekstil kan brukes til å dekke over, beskytte eller kle ulike reisverk eller gjenstander, og kan også leveres med trykk.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil sikring

Sikringsutstyr

Trenger du spesielle løsninger som beskytter med fall eller gjenstander? Fallsikringsnett og containernett sikrer mennesker og gods mot skadene man ikke vil skal skje.

Les mer…