Event / arrangementer

Der mennesker samles, skapes minner. Og minner blir bedre med gode rammer: Vi er ledende leverandør i markedet for produkter til event og arrangement. Mange har uten å vite det sett fotballkamp fra en benk eller en konsert i et telt fra O.B Wiik.

Produkter innenfor event /arrangementer

obwiik telt partytelt

Partytelt

Skal du holde et arrangement? Velg et solid og holdbart telt fra Norges ledende teltleverandør. Partytelt i standard variant har en fast bredde på 6 eller 9 m. Telt i proffvariant er forsterket for å tåle særnorske, tøffe forhold.

Les mer…

obwiik handverkertelt

Pop-up telt

Trenger du en rask, mobil løsning for beskyttelse du kan sette opp selv? Utendørs arbeid som saging blir enklere med våre håndverkertelt. Et håndverkertelt beskytter materiale og verktøy mot vær og vind.

Les mer…

obwiik event utleie gjerde sikring

Gjerder og sikring

Trenger du gjerder eller sikringsutstyr til ditt arrangement eller anleggsområde? O.B. Wiik har det på lager for umiddelbar levering.

Les mer…

obwiik event utleie bodtelt

Event – utleie

Har du kortsiktige behov for våre produkter? For eksempel til et event eller et arrangement? Svært mange av våre solide produkter finnes også for utleie. Slik får du den kjente O.B. Wiik-kvaliteten til konkurransedyktige priser.

Les mer…

obwiik event utleie mobel stoler benker

Møbler og tilbehør

Har du et tomt lokale? Eller et telt som er kjøpt eller leid, men mangler noe å fylle det med? Som leverandør av utstyr til arrangement har vi bygget opp en portefølje av alle slags produkter man trenger for bespisning, sitteplasser, komfort og sikring.

Les mer…

obwiik profilering reklametelt

Profilering

Med en rekke materialer som kan trykkes på og produkter med store eksponeringsflater, ligger alt til rette for at du kan stå ut med ditt budskap, din logo eller din profil. Og har du et spesielt behov, hjelper vi naturligvis med å tilpasse produktet.

Les mer…