Meny
Nettbutikk

Event / Arrangementer

Der mennesker samles, skapes minner. Og minner blir bedre med gode rammer: Vi er ledende leverandør i markedet for produkter til event og arrangement. Mange har uten å vite det sett fotballkamp fra en benk eller en konsert i et telt fra O.B Wiik.

Når alt skal klaffe

For at et arrangement skal lykkes er det mange faktorer som skal på plass. Du vil sette den rette stemningen, men den kommer ikke av seg selv. Den kommer av en opplevelse av at alt går på skinner. At idrettsarrangementet eller konserten ble avviklet uten problemer. At du slapp å stå mye i kø. At lyssettingen var fin, sitteplassene gode og at mat og drikke var bra.

Erfaring teller

Bak alt dette ligger årevis med samarbeid med krevende aktører. Vi har fått være med å sette opp arrangementer som Norway Cup, Øyafestivalen og Fotballfesten på Kontraskjæret. Landet rundt har messer, festivaler og idrettsarrangement systemer fra O.B. Wiik som gjør arrangementet vellykket. Derfor velges vi som samarbeidspartner år etter år. Men også mindre arrangement har fått kjenne den gode O.B. Wiik-kvaliteten.

Produkter fra A til Å

Inngjerding, publikumssikring, slusesystemer, telt i alle størrelser, konserthaller, scener, tribuner, bardisker, bord og stoler er fasiliteter som naturlig hører et stort arrangement til, men også toalettløsninger, kjørematter, kabelgater og en del infrastruktur man ikke tenker så mye over.

O.B. Wiik kan levere komplette løsninger, men også enkeltstående produkter til de tilfellene hvor en arrangør selv gjør mye av riggejobben. Vi hjelper gjerne til med å identifisere behovene, og vit at vi ikke bare har produkter for friluft og sol. Det er kanskje når været og kulda er som verst at tak over hodet fra O.B. Wiik virkelig kommer til sin rett.

Produkter innenfor event /arrangementer