Meny
Nettbutikk

Forsvaret

Få aktører stiller strengere krav til oppbevaring og sikkerhet for militært materiell enn nettopp Forsvaret. O.B. Wiik har levert haller til militære områder med skreddersydd spesialutstyr som ivaretar sikkerhet.

I stram givakt

Forsvaret er pr. definisjon avhengige av å kunne sno seg raskt. Derfor trenger de løsninger som er fleksible, som kan brukes til et bredt spekter av formål og som kan tilpasses nylig oppståtte beredskapssituasjoner, være seg troppeforflytninger, øvelser eller nedskjæringer.

O.B. Wiik har bl.a. levert haller for lagring av forsvarsutstyr og til bruk som garasjer eller verkstedhaller for militære kjøretøy.

Vi strekker oss langt for å møte kundene på de krav de måtte ha til sikkerhet og tilleggsutstyr på våre haller. Vi kan levere haller i solide, sterke konstruksjoner og materialer som tåler norske klimatiske forhold, med tilleggsutstyr som varme, ventilasjon, avfuktning, belysning, sikringssystemer og portløsninger.

Viktigst av alt, den raske leverings- og monteringstiden gir de ulike militære instansene den fleksibiliteten og de nødvendige handlingsfrihetene de ofte tilstreber, noe vi tar våre mange leveranser til Forsvaret som bevis for.

Produkter innenfor forsvaret