Skal du bygge fotballhall?

En fotballhall er en god og fleksibel løsning som sikrer gode fotball-opplevelser for unge og voksne i lang tid. Det er en populær løsning som enkelt kan utvides, reduseres, flyttes eller leies ut til andre. Det er med andre ord lett å justere i takt med behov og økonomisk forhold, og kan for eksempel endres til en flerbrukshall.

Trening året rundt med fotballhall

Våre haller er konstruert for å takle ekstremvær som kan dukke opp når man bor i Norden. Enten det er varme sommerdager eller kalde vinternetter, vil det på innsiden være en stabil temperatur. Det gir gode forhold for fotballtreninger hele året rundt.

Tilpass din fotballhall

En fotballhall fra O.B. Wiik kan settes opp etter dine ønsker. Avfuktingsanlegg, porter, belysning, kjøling, oppvarming, tribuner og garderobeanlegg kan tegnes inn og leveres i en totalpakke. Sammen med gunstige finansieringsordninger og lave vedlikeholdskostnader vil vår fotballhall ofte være beste alternativ for mange idrettslag.

Bygg en hall som varer

Vi lager alltid våre haller av slitesterke og holdbare materialer. Kvalitet er det som kjennetegner O.B.Wiik, det er også derfor fotballhallene våre holder seg så lenge. Gode materialer gir lang levetid og mange fine opplevelser. En fotballhall vil i mange tilfeller fungere som et permanent bygg.

Sett ditt preg på fotballhallen

Det er viktig for oss at fotballhallen din ikke bare skal være funksjonell og sikker, men også passe inn i miljøet sitt. Vi strekker oss derfor langt i å tilpasse designet etter ønsker, både av hensyn til de som bestiller og profilen til området rundt. Det betyr også at vi kan sette ditt eget preg på hallen ved å bestemme farger eller føre på logoer og trykk på duken.

Vurdere du å bygge fotballhall?
Kontakt oss, så ser vi sammen på den beste løsningen for dine behov.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av løsninger til idrett

Produkter innenfor industri

obwiik fabric covered buildings

Plasthall

Vår plasthall er den kjente WiikHallen med sine aluminiums- eller stålkonstruksjoner og plastdekke. Den er versatil og kan benyttes og fylles med hva man ønsker. Plasthallen kommer i et stort antall varianter og med en rekke forskjellige tilbehør.

Les mer…

obwiik wiikhall isolert

Isolerte haller

Med WiikHall som utgangspunkt vil en isolert hall gjøre klar for ytterligere bruksområder. En islolerende duk utgjør forskjellen og skaper vern mot kalde omgivelser. Resultatet er en hall som både mennesker og gods kan holde seg varme i.

Les mer…

obwiik stalbygg stalbygg

Stålbygg

Med en ramme av stål og solid kledning i stålplater skaper man gode produksjonslokaler for industrien. Dyrt maskineri og store produksjonslinjer får tak over hodet i våre stålbygg.

Les mer…

obwiik event utleie gulv

Gulvløsninger

Det er fint å ha godt fotfeste i de ulike teltene og hallene. Våre gulvløsninger gir godt grunnlag der det trengs (som på mark og plen) og god atmosfære når anledningen krever det.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stillasinndekking

Presenning og teknisk tekstil

Våre duker, presenninger og teknisk tekstiler kommer i mange kvaliteter, tykkelser, dimensjoner og utførelser. Presenning og teknisk tekstil kan brukes til å dekke over, beskytte eller kle ulike reisverk eller gjenstander, og kan også leveres med trykk.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil sikring

Sikringsutstyr

Trenger du spesielle løsninger som beskytter med fall eller gjenstander? Fallsikringsnett og containernett sikrer mennesker og gods mot skadene man ikke vil skal skje.

Les mer…