Horeca

Hotell-, restaurant- og cateringbedrifter har ofte plutselige behov for større lokaliteter som huser mennesker, matproduksjon – eller begge deler. O.B. Wiik kan hjelpe å ta unna toppene.

En bransje i endring

Voksesmerter? Utvidelse av skjenke-og bespisningsarealer? Midlertidige kjøkkenløsninger? Kanskje et arrangement eller seminar utover vanlig størrelse? Det kan være mange grunner til at horeca-bedrifter trenger mer tak over hodet, men felles for alle er at de trenger løsninger som skaper gode arbeidsforhold, beskyttelse mot vær og vind og som skal stå en stund – gjerne gjennom en sommer- eller turistsesong.

Horeca-bedrifter kjenner også på svingninger i markedet og kan ha behov for løsninger som tar unna i begrensede perioder. Av erfaring setter de pris på fleksibiliteten en teltløsning eller, hvis man slår på stortromma, en hall kan gi.

Enten det er «stand-alone» eller i tilknytning til etablerte lokaler leverer O.B. Wiik spesialtilpassede løsninger – telt, dukløsninger, presenninger, oppvarming, belysning, bord, stoler og toalettløsninger. Kjøkken og arbeidslokaler kan avskjermes ytterligere og ventileres.

Sesongbasert eller enkeltstående hendelser

Er det et ekstra stort arrangement eller behov kan en WiikHall være en god løsning. Fleksibiliteten i løsningene gjør at det er lett å skalere opp eller ned etter behov. I alle tilfeller er både telt og haller raske å sette opp, enkle å demontere og bidrar til å løse umiddelbare behov.

Produkter innenfor horeca

obwiik telt partytelt

Partytelt

Skal du holde et arrangement? Velg et solid og holdbart telt fra Norges ledende teltleverandør. Partytelt i standard variant har en fast bredde på 6 eller 9 m. Telt i proffvariant er forsterket for å tåle særnorske, tøffe forhold.

Les mer…

obwiik telt pop up telt

Pop-up telt

Pop-up telt, quick-up telt, kjært barn har mange navn, noen kaller det også partytelt – dette er et lite og svært praktisk telt som er lett å ta opp og ned!

Les mer…

obwiik event utleie topptelt

Topptelt

Er det et telt som “stikker seg litt ut” og tåler vær, vind og utendørs bruk, så er det toppteltet. Du ser det på festivaler eller messeområder utendørs. Med toppteltet blir du synlig.

Les mer…

obwiik event utleie bodtelt

Event – utleie

Har du kortsiktige behov for våre produkter? For eksempel til et event eller et arrangement? Svært mange av våre solide produkter finnes også for utleie. Slik får du den kjente O.B. Wiik-kvaliteten til konkurransedyktige priser.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stillasinndekking

Presenning og teknisk tekstil

Våre duker, presenninger og teknisk tekstiler kommer i mange kvaliteter, tykkelser, dimensjoner og utførelser. Presenning og teknisk tekstil kan brukes til å dekke over, beskytte eller kle ulike reisverk eller gjenstander, og kan også leveres med trykk.

Les mer…

obwiik profilering reklametelt

Profilering

Med en rekke materialer som kan trykkes på og produkter med store eksponeringsflater, ligger alt til rette for at du kan stå ut med ditt budskap, din logo eller din profil. Og har du et spesielt behov, hjelper vi naturligvis med å tilpasse produktet.

Les mer…