Idrett

Idrettsarrangement eller faste idrettsinstallasjoner krever gode teltløsninger eller haller og flerbrukshaller. Det handler om å skape gode rammer for trening, sport og arrangement.

Rom for gode idrettsopplevelser

Hall, idrettshall eller flerbrukshall – kjært barn har mange navn når det kommer til idrett. Men først og fremst er det er et rom for trening og idrettsglede. For å skape det trengs et minimum av fasiliteter.

En flerbrukshall fra O.B.Wiik er et billig, raskt og fleksibelt alternativ for idrettsklubber med høye ambisjoner og lave budsjetter. Den er relativ rask å sette opp og er et godt alternativ til et tradisjonelt bygg.

Ubegrensede muligheter

Mange finner fordeler i at hallen kan følge klubbens økonomi og vekst, ved at den enkelt kan utvides, reduseres eller simpelthen flyttes ved behov. Flerbrukshallen kan også leies ut eller benyttes til helt andre formål.

En flerbrukshall fra O.B. Wiik kan rigges etter alle ønskene fra brukeren. Avfuktingsanlegg, porter, belysning, kjøling, oppvarming, tribuner og garderobeanlegg kan tegnes inn og leveres i en total pakke. Sammen med gunstige finansieringsordninger og lave vedlikeholdskostnader vil vår flerbrukshall ofte være beste alternativ for mange idrettslag.

Kvalitetsprodukter for idrettsarrangementer

I et utvidet begrep om idrettslokaliteter, har vi produkter som dekker alle typer idrettsarrangementer. Vi leverer for eksempel det meste av telt, scener, gjerder og utstyr for å avvikle et vellykket arrangement. Siden løsningene er fleksible, skalerer vi til arrangementets størrelse – fra Norway Cup i den ene enden av skalaen, til mindre arrangementer for lokale idrettslag.

Produkter innenfor idrett

obwiik stalbygg flerbrukshall

Flerbrukshall

Våre flerbrukshaller av stål kan brukes til det meste. Vi legger vekt på at den kan brukes til ytterst forskjellige formål, hvor idrett og kommunal flerbruk er åpenbare eksempler. En flerbrukshall gir potensielt store besparelser kontra tradisjonelt bygg.

Les mer…

obwiik wiikhall isolert

Isolerte haller

Med WiikHall som utgangspunkt vil en isolert hall gjøre klar for ytterligere bruksområder. En islolerende duk utgjør forskjellen og skaper vern mot kalde omgivelser. Resultatet er en hall som både mennesker og gods kan holde seg varme i.

Les mer…

obwiik profilering reklametelt

Reklametelt

Vil du profilere deg godt mens du likevel setter opp et telt? Et reklametelt er løsningen. Hele teltets flate kan profileres. Eksempler på bruksområder kan være stands, smøretelt, telt til idrettsarrangement og mye annet. Det er bare fantasien som setter begrensningene.

Les mer…

obwiik profilering sponsorvegg

Sponsorvegg

En sponsorvegg viser frem samarbeidspartnere og sponsorer i stort format. Materialet og printen i sponsorveggen er av god kvalitet. En stor flate med print gir logo og andre profilerende elementer stort spillerom.

Les mer…

obwiik telt partytelt

Partytelt

Skal du holde et arrangement? Velg et solid og holdbart telt fra Norges ledende teltleverandør. Partytelt i standard variant har en fast bredde på 6 eller 9 m. Telt i proffvariant er forsterket for å tåle særnorske, tøffe forhold.

Les mer…

obwiik event utleie bodtelt

Event – utleie

Har du kortsiktige behov for våre produkter? For eksempel til et event eller et arrangement? Svært mange av våre solide produkter finnes også for utleie. Slik får du den kjente O.B. Wiik-kvaliteten til konkurransedyktige priser.

Les mer…