Kampanje på pop-up telt

Et pop-up-telt setter rammen for mange begivenheter. Nå kan du skaffe deg en pakke som inneholder alt du trenger for å frakte og sette opp ditt eget pop-up-telt. En praktisk løsning som fungerer like fint inne som ute, og bruksområder strekker seg like langt som fantasien.

Pop-up-teltene våre er bygget opp med en aluminiumsramme som gjør teltet enkelt å håndtere, samt gir det en fin og holdbar overflate. Teltene er samtidig samlet og har derfor ingen løse deler, noe som gjør det mye lettere å håndtere når du setter det opp. Når det er foldet sammen, tar pop-up-teltet minimalt med plass og kan lett transporteres i en bil.

Kampanjepris: Spar over 5.500,-

Pop-up pakke

 • 3×3 Ramme PROFF 50 mm
 • 3×3 Takduk
 • 1 stk tett vegg
 • Bag m/hjul for transport og oppbevaring
 • Beachflag med feste
 • Print/logo på kappekant

9.995,-*

Ordinær pris: 15.562,- eks. mva.

Prisen er oppgitt ekskl. mva./frakt.

Kontakt meg om kampanjen

  popup-pakke

  Kampanjepakken inneholder pop-up-telt, sidevegg, beachflagg og transportbag.

  Teltets kvaliteter og spesifikasjoner

  Teltene våre kan kombineres med hverandre, og det er derfor enkelt å sette opp et to-roms telt, hvis du ønsker det. Benytt deg av teltveggen slik at det dekker behovene dine på det aktuelle arrangementet. Du finner pop-up-teltene våre i mange justerbare formater som kan tilpasses til de lengdene og høydene du ønsker.

  Duken i tak og vegger er flammehemmende, UV-behandlet og impregnert for å forhindre vannlekkasje og tapet i alle sømmene.

  Teltene våre er vanntette og holder vær og vind ute. Du er garantert en sikker fastmontering på underlaget ved å bruke det medfølgende tilbehøret. Dette betyr at teltet ikke plutselig letter fra bakken eller at dukene løsner og blir tatt av vinden.

  * Prisen er oppgitt ekskl. mva./frakt. Kampanjen varer frem til 15.05.22. Tilbudet forutsetter kjøp av komplett kampanjepakke. Kjøp av produkter utover kampanjepakken avtales direkte med våre selgere.
  Må kjøpes gjennom et org.nr. Idrettslag må sende en samlet bestilling.

  Varelager på standardfarger takduk/vegger vil variere etter sesong, slik at noe leveringstid må påberegnes på enkelte farger. Det tas forbehold om feil og mangler i annonsen. Leveringstid på print ca. 21 dager.