Lager og logistikk

Mange bedrifter med transport- og lagerbehov har funnet ly i en hall fra O.B. Wiik. Alt i fra råvarer, matvarer, maskineri, mineraler og postale forsendelser finner beskyttelse mot vær og vind i en WiikHall eller stålhall.

En hall for enhver vare

Har du en helt spesiell råvare som skal lagres? Eller flere? Vi kan hjelpe deg med å avdekke behovene for hvordan en lager- eller logistikkhall bør utstyres.

Ettersom vi kan utstyre hallen med avfuktingsutstyr, oppvarming eller ventilasjon, er det lite som skiller mellom det man oppnår med et fast bygg. En hall-løsning er i sin natur fleksibel, og transport- og logistikkbransjen får også sine behov dekket med løsninger i form av kjøreporter og ramper.

Møter plutselige behov

Den fleksible lagerløsningen, som for øvrig kommer i en mengde størrelser i bredder, kan bygges så lang man vil. Dermed kan man utvide eller nedskalere etter behov, varelager og tomteareal.

Med det i mente, kan det nevnes at vi har levert havnelager, avfuktede lager, bulklager og varelager i over 100 land.

Produkter innenfor lager og logistikk

obwiik fabric covered buildings

Plasthall

Vår plasthall er den kjente WiikHallen med sine aluminiums- eller stålkonstruksjoner og plastdekke. Den er versatil og kan benyttes og fylles med hva man ønsker. Plasthallen kommer i et stort antall varianter og med en rekke forskjellige tilbehør.

Les mer…

obwiik wiikhall isolert

Isolerte haller

Med WiikHall som utgangspunkt vil en isolert hall gjøre klar for ytterligere bruksområder. En islolerende duk utgjør forskjellen og skaper vern mot kalde omgivelser. Resultatet er en hall som både mennesker og gods kan holde seg varme i.

Les mer…

obwiik stalbygg lagerbygg

Lagerbygg

Vårt lagerbygg er vårt stålbygg i sin enkleste form, men det er langt fra enkelt. Et lagerbygg i stål gir de beste lagerforholdene for bl.a. tørrbulk eller løsmasser. Svært mange andre varer med stort volum kan også lagres.

Les mer…

obwiik arbeidstelt

Arbeidstelt

Et arbeidstelt representerer sikkerhet for arbeidstakeren. Vil du møte HMS-krav og skape komfort, er dette løsningen du trenger. En enkel måte å beskytte mennesker og dyrt utstyr på.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil sikring

Sikringsutstyr

Trenger du spesielle løsninger som beskytter med fall eller gjenstander? Fallsikringsnett og containernett sikrer mennesker og gods mot skadene man ikke vil skal skje.

Les mer…

O.B. Wiik Presenning Teknisk Tekstil Spesial Konfeksjon

Spesialkonfeksjon

Spesielle ønsker? Vi syr produkter av teknisk tekstil. Teknisk tekstil egner seg godt som konfeksjonsprodukt produsert etter mål.

Les mer…