Ledige stillinger

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk.

Kontakt oss

Ledige stillinger

O.B. Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller. Vi har  i dag ca 100 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 500 mill. NOK. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset utenfor Oslo. Vi har salgskontorer i Stavanger, Bergen og Trondheim samt datterselskaper i Sverige og Danmark.

Vi er en gjeng med hyggelige folk som liker det vi driver med. Vi ønsker å tiltrekke oss og utvikle kvalifiserte og motiverte ansatte. Vår kultur preges av våre verdier «Samarbeid, Kvalitet, Utforskende og Pålitelighet».

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk. Finner du ikke en stilling som passer deg her, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.  Ta gjerne kontakt med oss på obw@obwiik.no.

O.B.Wiik vokser!

Vi søker etter innkjøp og logistikk medarbeider

Innkjøpsavdelingen består av fire medarbeidere som håndterer innkjøp og logistikk for hele konsernet.
Avdelingen jobber med leverandører i inn og utland, og samarbeider tett med avdelinger for drift, lager, salg og teknisk avdeling.
Eksterne samarbeidspartnere vil være leverandører og kunder, nasjonale og internasjonale.
Arbeidsmiljøet er godt og den rette personen vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver i et hektisk og kompetent fagmiljø.
Noe reisevirksomhet må påregnes.

Les mer her