Ledige stillinger

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk.

Kontakt oss

Ledige stillinger

O.B. Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller. Vi har  i dag ca 100 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 500 mill. NOK. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset utenfor Oslo. Vi har salgskontorer i Stavanger, Bergen og Trondheim samt datterselskaper i Sverige og Danmark.

Vi er en gjeng med hyggelige folk som liker det vi driver med. Vi ønsker å tiltrekke oss og utvikle kvalifiserte og motiverte ansatte. Vår kultur preges av våre verdier “Samarbeid, Kvalitet, Utforskende og Pålitelighet”.

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk. Finner du ikke en stilling som passer deg her, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.  Ta gjerne kontakt med oss på obw@obwiik.no.

O.B.Wiik vokser!

Vi søker Prosjekteringsingeniør!

Vi søker nyutdannet eller noe erfaren ingeniør med interesser for prosjektering, 3D-modellering og beregning av stålkonstruksjoner.

Det er fint om du har kjennskap til bruk av prosjekteringsverktøy som Tekla (evt. Inventor), og beregningsverktøy (Staad-Pro eller tilsvarende), og du bør har ingeniør/siv.ing utdanning innen byggteknikk/maskin.

Les mer her

Vi søker Salgskonsulent Hall Østlandet!

O.B.Wiik vokser og vi søker derfor etter en engasjert og ansvarsfull selger til stillingen som Salgskonsulent, avdeling Hall.

Du har god forretningsforståelse, samt en grunnleggende innstilling om at fornøyde kunder er selskapets viktigste markedsføring. Arbeidssted er ved vårt kontor på Skedsmokorset, men du liker best å være ute hos kunden.

Les mer her

Vi søker Salgskonsulent til Skedsmo!

O.B.Wiik er i stadig vekst, og nå søker vi en engasjert og ansvarsfull selger til stillingen som Salgskonsulent til vår avdeling Handelsvare.

Du har en genuin interesse for salg og det å drive frem salgsprosesser. Du har god forretningsforståelse, samt en grunnleggende innstilling om at fornøyde kunder er selskapets viktigste markedsføring. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor på Skedsmokorset, men du liker best å være ute hos eksisterende og potensielle kunder.

Les mer her

Vi søker prosjektleder/ kalkulatør til vår stålbygg avdeling!

O.B.Wiik vokser og vi søker derfor etter en engasjert og ansvarsfull prosjektleder/kalkulatør til vår stålbygg avdeling.

Du har god forretningsforståelse, samt en grunnleggende innstilling om at fornøyde kunder er selskapets viktigste markedsføring. Arbeidssted er ved vårt kontor på Skedsmokorset.

Les mer her