Ledige stillinger

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk.

Kontakt oss

Ledige stillinger

O.B. Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller. Vi har  i dag ca 100 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 500 mill. NOK. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset utenfor Oslo. Vi har salgskontorer i Stavanger, Bergen og Trondheim samt datterselskaper i Sverige og Danmark.

Vi er en gjeng med hyggelige folk som liker det vi driver med. Vi ønsker å tiltrekke oss og utvikle kvalifiserte og motiverte ansatte. Vår kultur preges av våre verdier “Samarbeid, Kvalitet, Utforskende og Pålitelighet”.

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk. Finner du ikke en stilling som passer deg her, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.  Ta gjerne kontakt med oss på obw@obwiik.no.

O.B.Wiik vokser!

O.B.Wiik Bulkhall Plasthall

Vi søker Prosjekteringsingeniør!

Vi søker nyutdannet eller noe erfaren ingeniør med interesser for prosjektering, 3D-modellering og beregning av stålkonstruksjoner.

Det er fint om du har kjennskap til bruk av prosjekteringsverktøy som Tekla (evt. Inventor), og beregningsverktøy (Staad-Pro eller tilsvarende), og du bør har ingeniør/siv.ing utdanning innen byggteknikk/maskin.

Les mer her