Ledige stillinger

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk.

Kontakt oss

Ledige stillinger

O.B. Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller. Vi har  i dag ca 100 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 500 mill. NOK. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset utenfor Oslo. Vi har salgskontorer i Stavanger, Bergen og Trondheim samt datterselskaper i Sverige og Danmark.

Vi er en gjeng med hyggelige folk som liker det vi driver med. Vi ønsker å tiltrekke oss og utvikle kvalifiserte og motiverte ansatte. Vår kultur preges av våre verdier “Samarbeid, Kvalitet, Utforskende og Pålitelighet”.

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk. Finner du ikke en stilling som passer deg her, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.  Ta gjerne kontakt med oss på obw@obwiik.no.

O.B.Wiik vokser!

Er du vår nye salgskonsulent på Handelsvare på Skedsmo?

O.B.Wiik er i stadig vekst, og nå søker vi en engasjert og ansvarsfull selger til stillingen som Salgskonsulent til vår avdeling Handelsvare. Du har en genuin interesse for salg og det å drive frem salgsprosesser. Du har god forretningsforståelse, samt en grunnleggende innstilling om at fornøyde kunder er selskapets viktigste markedsføring. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor på Skedsmokorset, men du liker best å være ute hos eksisterende og potensielle kunder. Den rette personen vil komme til et godt arbeidsmiljø og en bedrift i vekst. Vekker dette din nysgjerrighet?

Les mer her