Ledige stillinger

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk.

Kontakt oss

Ledige stillinger

O.B. Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller. Vi har  i dag ca 100 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 500 mill. NOK. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset utenfor Oslo. Vi har salgskontorer i Stavanger, Bergen og Trondheim samt datterselskaper i Sverige og Danmark.

Vi er en gjeng med hyggelige folk som liker det vi driver med. Vi ønsker å tiltrekke oss og utvikle kvalifiserte og motiverte ansatte. Vår kultur preges av våre verdier “Samarbeid, Kvalitet, Utforskende og Pålitelighet”.

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk. Finner du ikke en stilling som passer deg her, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.  Ta gjerne kontakt med oss på obw@obwiik.no.

O.B.Wiik vokser!

Er du vår nye Tekniske direktør /CTO?

Teknisk avdeling består i dag av 6 flinke og kompetente medarbeidere i tillegg til innleie av faste konsulenter. Vi søker nå en operativ og faglig sterk leder, som skal drifte, lede og utvikle avdelingen videre og inn i fremtiden. Som CTO blir du ansvarlig for selskapets prosjektering knyttet til produkt- og designutvikling. Du inngår i ledergruppen, blir medansvarlig for den totale virksomhetsstyringen, og rapporterer til administrerende direktør /CEO.

Les mer her

obwiik event utleie konsertteltVi søker en engasjert og ansvarsfull selger til vår avdeling Event.

Vi trenger en salgskonsulent med base på vårt kontor på Skedsmokorset. Det er viktig at du har en genuin interesse for salg og å drive frem salgsprosesser, og du liker best å være ute hos kunden. Teknisk bakgrunn, eks fagbrev eller mesterbrev eller bakgrunn fra hotell, restaurant eller eventbransjen, vil være en fordel. Relevant erfaring kombinert med gode samarbeids- og relasjonsevner er det viktigste. Den rette personen vil komme til et godt arbeidsmiljø og en bedrift i vekst.

Les mer her

16/09/19

Vi søker en engasjert og ansvarsfull Salgskonsulent til avdeling Hall i Bergen.

Vi trenger en salgskonsulent med base på vårt kontor i Bergen, men du liker best å være ute hos kunden. Det er viktig at du har en genuin interesse for salg og å drive frem salgsprosesser. Teknisk Fagskole / Mesterbrev / bygningsingeniør vil være en fordel, men relevant erfaring kombinert med gode samarbeids- og relasjonsevner er det viktigste. Den rette personen vil komme til et godt arbeidsmiljø og en bedrift i vekst.

Les mer her!

10/07/19

Er du vår nye salgskonsulent handelsvare på Skedsmo?

O.B.Wiik er i stadig vekst, og nå søker vi en engasjert og ansvarsfull selger til stillingen som Salgskonsulent til vår avdeling Handelsvare. Du har en genuin interesse for salg og det å drive frem salgsprosesser. Du har god forretningsforståelse, samt en grunnleggende innstilling om at fornøyde kunder er selskapets viktigste markedsføring. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor på Skedsmokorset, men du liker best å være ute hos eksisterende og potensielle kunder. Den rette personen vil komme til et godt arbeidsmiljø og en bedrift i vekst. Vekket dette din nysgjerrighet?

Les mer her!

10/07/19

Er du vår nye salgskonsulent hall i Trondheim?

O.B.Wiik er i stadig vekst, og nå søker vi en engasjert og ansvarsfull selger til stillingen som Salgskonsulent på vår avdeling Hall. Du har god forretningsforståelse, samt en grunnleggende innstilling om at fornøyde kunder er selskapets viktigste markedsføring. Arbeidssted er ved vårt kontor i Trondheim, men du liker best å være ute hos kunden. Det er viktig at du har en genuin interesse for salg og å drive frem salgsprosesser. Teknisk Fagskole / Mesterbrev / bygningsingeniør vil være en fordel, men relevant erfaring kombinert med gode samarbeids- og relasjonsevner er det viktigste. Den rette personen vil komme til et godt arbeidsmiljø og en bedrift i vekst. Vekket dette din nysgjerrighet?

Les mer her!