Ledige stillinger

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk.

Ledige stillinger

O.B. Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller. Vi har  i dag ca 100 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 500 mill. NOK. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset utenfor Oslo. Vi har salgskontorer i Stavanger, Bergen og Trondheim samt datterselskaper i Sverige og Danmark.

Vi er en gjeng med hyggelige folk som liker det vi driver med. Vi ønsker å tiltrekke oss og utvikle kvalifiserte og motiverte ansatte. Vår kultur preges av våre verdier «Samarbeid, Kvalitet, Utforskende og Pålitelighet».

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk. Finner du ikke en stilling som passer deg her, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.  Ta gjerne kontakt med oss på obw@obwiik.no.

O.B. Wiik søker etter Area Sales Manager til vår Eksportavdeling i et firma med store ambisjoner.

For å styrke og videreutvikle den internasjonale aktiviteten søkes en dyktig relasjonsbygger og proaktiv salgsperson. Du har god forretningsforståelse, trives i salgsrollen og evner å bygge tillit til eksisterende og nye kunder. Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Skedsmokorset.  Les mer.