Ledige stillinger

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk.

Kontakt oss

Ledige stillinger

O.B. Wiik er en av Nordens største leverandører av midlertidige bygg, telt og haller. Vi har  i dag ca 100 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 500 mill. NOK. Hovedkontoret ligger på Skedsmokorset utenfor Oslo. Vi har salgskontorer i Stavanger, Bergen og Trondheim samt datterselskaper i Sverige og Danmark.

Vi er en gjeng med hyggelige folk som liker det vi driver med. Vi ønsker å tiltrekke oss og utvikle kvalifiserte og motiverte ansatte. Vår kultur preges av våre verdier «Samarbeid, Kvalitet, Utforskende og Pålitelighet».

Har du lyst til å bli en av teamet? Vi er alltid interessert i å høre fra motiverte folk. Finner du ikke en stilling som passer deg her, er du velkommen til å sende oss en åpen søknad.  Ta gjerne kontakt med oss på obw@obwiik.no.

O.B.Wiik vokser!

Vi søker avdelingsleder produksjon!

Fra O.B.Wiiks produksjonsavdeling på Skedsmokorset leverer vi skreddersydde løsninger i PVC duk og andre tekniske tekstiler. Våre kunder er alt fra offshore og industri til privatkunder. Vi produserer og leverer alt fra presenninger og hengerkapell, til avanserte spesialløsninger for offshore og industri.

O.B.Wiik har en klar målsetning om å vokse videre i dette segmentet. Avdelingsleder produksjon skal kartlegge, identifisere og kommersielt videreutvikle vår produksjon av tekniske tekstiler i vårt marked.

Les mer her

Vi søker Salgskonsulent til Skedsmo!

O.B.Wiik er i stadig vekst, og nå søker vi en engasjert og ansvarsfull selger til stillingen som Salgskonsulent til vår avdeling Handelsvare.

Du har en genuin interesse for salg og det å drive frem salgsprosesser. Du har god forretningsforståelse, samt en grunnleggende innstilling om at fornøyde kunder er selskapets viktigste markedsføring. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor på Skedsmokorset, men du liker best å være ute hos eksisterende og potensielle kunder.

Les mer her