Luftfart

Fly, helikoptre og utstyr for luftfart er svært kostbare investeringer som krever god beskyttelse. En hangar i form av en skreddersydd WiikHall gir fleksibilitet og fullverdig beskyttelse på lufthavner og småflyplasser.

Luftig i bruk – luftig på bakken

I trafikk har de himmelen som tak, men når de står på bakken og under vedlikehold vil flymaskiner og helikoptre ha behov for en hangar av god kvalitet – med stort, luftig volum for arbeidsrom rundt flykroppen. Enkel adkomst for maskinene og gode arbeidsforhold for mekanikere er andre forhold som spiller inn når man skal gå til innkjøp av hangar.

WiikHall rigget som hangar har en rekke løsninger som er spesialdesignet for flyoperatører og flyselskaper. Eksempelvis hangarer med dukporter eller skyveporter og med høyde og konstruksjoner egnet for å huse fly.

En hangar i form av en WiikHall tåler vær og vind og benyttes av både store og mindre lufthavner og småflyplasser.

Produkter innenfor luftfart

obwiik fabric covered buildings

Plasthall

Vår plasthall er den kjente WiikHallen med sine aluminiums- eller stålkonstruksjoner og plastdekke. Den er versatil og kan benyttes og fylles med hva man ønsker. Plasthallen kommer i et stort antall varianter og med en rekke forskjellige tilbehør.

Les mer…

obwiik wiikhall isolert

Isolerte haller

Med WiikHall som utgangspunkt vil en isolert hall gjøre klar for ytterligere bruksområder. En islolerende duk utgjør forskjellen og skaper vern mot kalde omgivelser. Resultatet er en hall som både mennesker og gods kan holde seg varme i.

Les mer…

obwiik stalbygg lagerbygg

Lagerbygg

Vårt lagerbygg er vårt stålbygg i sin enkleste form, men det er langt fra enkelt. Et lagerbygg i stål gir de beste lagerforholdene for bl.a. tørrbulk eller løsmasser. Svært mange andre varer med stort volum kan også lagres.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stillasinndekking

Presenning og teknisk tekstil

Våre duker, presenninger og teknisk tekstiler kommer i mange kvaliteter, tykkelser, dimensjoner og utførelser. Presenning og teknisk tekstil kan brukes til å dekke over, beskytte eller kle ulike reisverk eller gjenstander, og kan også leveres med trykk.

Les mer…

O.B. Wiik Presenning Teknisk Tekstil Spesial Konfeksjon

Spesialkonfeksjon

Spesielle ønsker? Vi syr produkter av teknisk tekstil. Teknisk tekstil egner seg godt som konfeksjonsprodukt produsert etter mål.

Les mer…

obwiik event utleie mobel stoler benker

Møbler og tilbehør

Har du et tomt lokale? Eller et telt som er kjøpt eller leid, men mangler noe å fylle det med? Som leverandør av utstyr til arrangement har vi bygget opp en portefølje av alle slags produkter man trenger for bespisning, sitteplasser, komfort og sikring.

Les mer…