Maritim

I miljøer tilknyttet maritime/marine næringer og havner, stiller det seg særskilte krav til beskyttelse av utstyr. Saltvann, vær, vind og sikkerhetskrav er betingelser haller og produkter fra O.B. Wiik må ta hensyn til.

Kontakt oss

Havet nærmeste nabo

Et værhardt miljø med sjøsprøyt er ingen sak for en WiikHall med PVC-duk og aluminiumskonstruksjoner. Tollvesenet, havnemyndigheter og kommersielle aktører benytter våre produkter der utfordringene er som verst.

WiikHallen gjør at varer eller last fra skip kan stå trygt i havnemiljøer før eventuell omlasting og utkjøring. Konfigurasjoner som avfukting gjør at tørrvarer/bulk kan stå uten fare for å skades.

Marine næringer

Marine næringer i tilknytning til oppdrettsanlegg eller andre næringer som offshore og havbruk, har unike, norske krav og opplever noen av de samme behovene som havnetrafikk. En WiikHall i umiddelbar nærhet til hav og havnemiljøer har uansett den fordelen at den er rask å sette opp, enkel å flytte og tilpasse til nye behov, som endrede lastevolumer eller generell vekst og nye lagerbehov.

WiikHallen tilpasses enkelt transport, med ramper kjøreporter eller med andre fasiliteter som belysning, ventilasjon, oppvarming m.m.

Produkter innenfor maritim

obwiik fabric covered buildings

Plasthall

Vår plasthall er den kjente WiikHallen med sine aluminiums- eller stålkonstruksjoner og plastdekke. Den er versatil og kan benyttes og fylles med hva man ønsker. Plasthallen kommer i et stort antall varianter og med en rekke forskjellige tilbehør.

Les mer…

obwiik wiikhall isolert

Isolerte haller

Med WiikHall som utgangspunkt vil en isolert hall gjøre klar for ytterligere bruksområder. En islolerende duk utgjør forskjellen og skaper vern mot kalde omgivelser. Resultatet er en hall som både mennesker og gods kan holde seg varme i.

Les mer…

obwiik stalbygg stalbygg

Stålbygg

Med en ramme av stål og solid kledning i stålplater skaper man gode produksjonslokaler for industrien. Dyrt maskineri og store produksjonslinjer får tak over hodet i våre stålbygg.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil batopplag opplagsstativ

Båtopplag og opplagsstativ

Skal du ha en båt i opplag i neste sesong? Vil du gjerne ta vare på den dyre investeringen. Våre båtopplag og opplagsstativer er av ypperste kvalitet.

Les mer…

obwiik event utleie rammetelt

Rammetelt

Dette er løsningen for en messe, utstilling, kantine eller liten festival. Det er behov for den store flaten og rommet. Rammetelt er svaret.

Les mer…

obwiik presenning teknisk tekstil stillasinndekking

Presenning og teknisk tekstil

Våre duker, presenninger og teknisk tekstiler kommer i mange kvaliteter, tykkelser, dimensjoner og utførelser. Presenning og teknisk tekstil kan brukes til å dekke over, beskytte eller kle ulike reisverk eller gjenstander, og kan også leveres med trykk.

Les mer…