Nødhjelp

Når en krise først oppstår er responstid viktig. Våre nødhjelpshaller og -telt er konstruert for rask montering under tøffe forhold og er strategisk forhåndslagret rundt omkring i verden. Erfaring gjør at vi vet hvilke produkter som trengs til forskjellig nødhjelpsarbeid.

Produkter innenfor nødhjelp

obwiiik nodhjelp wiikhall truck

WiikHall NEX

Denne nødhjelpshallen kommer i en bredde på 10 meter og kan bygges i ubegrenset lengde i seksjoner av 4 meter. Størrelser oftest benyttet av UN og NGO er 10×24 og 10×32 meter.

Les mer…

obwiiik nodhjelp WiikTent

Wiiktent

En multifunksjonell, enkel og solid konstruksjon med mange bruksområder innen nødhjelp. Raskt å sette opp – i den lengden du vil.

Les mer…

obwiiik nodhjelp Modell Instant

Wiikhall modell instant

Modell Instant er en WiikHall med modifikasjoner som gjør den spesielt egnet til nødhjelp. Rask og enkel montasje gjør den anvendelig i feltarbeidet, og den passer til en lang rekke formål.

Les mer…

obwiiik nodhjelp Modell Vision

Wiikhall modell vision

Dette er hallen som gjerne benyttes som hovedlager eller distribusjonspunkt i nødhjelp. Den store lagerkapasiteten, solide konstruksjonen og mulighetene for ekstrautstyr gjør at den kan huse kjøretøy eller nødhjelpsutstyr som f. eks matvarer, vannrensningsutstyr, presenninger, tepper, generatorer eller vanntanker – i stort volum.

Les mer…