Nødhjelp

Når en krise først oppstår er responstid viktig. Våre nødhjelpshaller og -telt er konstruert for rask montering under tøffe forhold og er strategisk forhåndslagret rundt omkring i verden. Erfaring gjør at vi vet hvilke produkter som trengs til forskjellig nødhjelpsarbeid.

Kontakt oss

Når tid teller

Noen katastrofer er varslede, andre oppstår plutselig, men i alle tilfeller gjelder det å nå raskt ut med nødhjelpsutstyr av god kvalitet. Våre oppdragsgivere er FN-organisasjoner og frivillige hjelpeorganisasjoner hvor vi har rammeavtaler om leveranser av lagerhaller.

Det er WiikHallen med sine forskjellige konfigurasjoner som er hovedproduktet. Den brukes i all hovedsak til lagring og distribusjon av mat, til verksted for kjøretøyer og som midlertidige skolebygg. Fleksibiliteten til WiikHallen gjør imidlertid at den kan romme en rekke andre formål som oppstår ved humanitære kriser. En rikholdig liste av tilleggsutstyr bidrar til å gjøre WiikHallen egnet til bruk i tropiske strøk, ørkenområde og arktiske strøk.

Klar til innsats verden rundt

En rekke fremskutte lagre er etablert for nettopp å kunne respondere raskest mulig. Disse er strategisk plassert i byer verden rundt, gjerne med tilknytning til havner. Disse byene er Brindisi i Italia, Panama City i Panama, Dubai i De forente arabiske emirater, Accra i Ghana, Kampala i Uganda og Subang i Malaysia, Djibouti i Afrika og Las Palmas. I tillegg har vi vårt norske hovedlager sentralt plassert på Skedsmokorset.

Kortversjon ca. 1 minutt

Raskversjon på ca. 50 minutter

Produkter innenfor nødhjelp

obwiiik nodhjelp wiikhall truck

WiikHall NEX

Denne nødhjelpshallen kommer i en bredde på 10 meter og kan bygges i ubegrenset lengde i seksjoner av 4 meter. Størrelser oftest benyttet av UN og NGO er 10×24 og 10×32 meter.

Les mer…

obwiiik nodhjelp WiikTent

Wiiktent

En multifunksjonell, enkel og solid konstruksjon med mange bruksområder innen nødhjelp. Raskt å sette opp – i den lengden du vil.

Les mer…

obwiiik nodhjelp Modell Instant

Wiikhall modell instant

Modell Instant er en WiikHall med modifikasjoner som gjør den spesielt egnet til nødhjelp. Rask og enkel montasje gjør den anvendelig i feltarbeidet, og den passer til en lang rekke formål.

Les mer…

obwiiik nodhjelp Modell Vision

Wiikhall modell vision

Dette er hallen som gjerne benyttes som hovedlager eller distribusjonspunkt i nødhjelp. Den store lagerkapasiteten, solide konstruksjonen og mulighetene for ekstrautstyr gjør at den kan huse kjøretøy eller nødhjelpsutstyr som f. eks matvarer, vannrensningsutstyr, presenninger, tepper, generatorer eller vanntanker – i stort volum.

Les mer…