Meny
Nettbutikk

Nødhjelp

Når store nødhjelpsorganisasjoner som UNICEF, World Food Programme og UNHCR rykker ut til humanitære kriser, er leveringsevnen avgjørende. De trenger derfor kvalitetshaller på kort tid.

Når tid teller

Noen katastrofer er varslede, andre oppstår plutselig, men i alle tilfeller gjelder det å nå raskt ut med nødhjelpsutstyr av god kvalitet. Våre oppdragsgivere er FN-organisasjoner og frivillige hjelpeorganisasjoner hvor vi har rammeavtaler om leveranser av lagerhaller.

Det er WiikHallen med sine forskjellige konfigurasjoner som er hovedproduktet. Den brukes i all hovedsak til lagring og distribusjon av mat, til verksted for kjøretøyer og som midlertidige skolebygg. Fleksibiliteten til WiikHallen gjør imidlertid at den kan romme en rekke andre formål som oppstår ved humanitære kriser. En rikholdig liste av tilleggsutstyr bidrar til å gjøre WiikHallen egnet til bruk i tropiske strøk, ørkenområde og arktiske strøk.

Klar til innsats verden rundt

En rekke fremskutte lagre er etablert for nettopp å kunne respondere raskest mulig. Disse er strategisk plassert i byer verden rundt, gjerne med tilknytning til havner. Disse byene er Brindisi i Italia, Panama City i Panama, Dubai i De forente arabiske emirater, Accra i Ghana, Kampala i Uganda og Subang i Malaysia, Djibouti i Afrika og Las Palmas. I tillegg har vi vårt norske hovedlager sentralt plassert på Skedsmokorset.

Kortversjon ca. 1 minutt

En hurtigversjon

Raskversjon på ca. 50 minutter

Produkter innenfor nødhjelp