Nyheter2019-08-22T17:28:43+02:00

Anne på Landet

Midt i Frognerparken ligger restauranten Anne på Landet. Der har O.B.Wiik nå levert et restaurant-telt på 6x15meter med god plass [...]

Fremtidens lakseproduksjon

O.B.Wiik bidrar til fremtidens lakseproduksjon gjennom et samarbeid med det innovative selskapet Akvafuture. De driver med oppdrettslaks i lukkede merder. [...]

Fleksible butikktelt

Nå for tiden er det mange butikker som benytter seg av handling gjennom Klikk&Hent-løsninger. Da passer det perfekt å bruke [...]

Bjornstaddalen

Avfallsanlegget Bjornstaddalen utenfor Skien har fått to nye O.B.Wiik-haller på 8x37m og 25x60m, med vifter, porter, gangdør og annet tilbehør.

Høyblokka

I disse dager restaureres Høyblokka i Regjeringskvartalet bak en spesiallaget duk fra O.B.Wiik. Det spesielle med duken er at den har motiv av Høyblokka.

O.B.Wiik på tur over Svalbard

Akkurat nå ligger syv O.B.Wiik-ansatte i hardtrening før de i april skal legge ut på en ni dagers tur over Svalbard. Vi har fått et lite innblikk i treningen deres og hørt hvordan de forbereder seg.

Esbjerg Havn

Esbjerg Havn har fått et nytt flott bygg, nemlig et arbeidstelt på hele 2000m2 fra O.B.Wiik.

Verdens største telthall fra O.B.Wiik

Vi har i en tidligere pressemelding fortalt om vårt prosjekt i Sverige der vi bygger en rekordstor telthall. Helt etter planen er nå hallen satt opp og kan tas i bruk av AstaZero til testing av selvkjørende kjøretøy. Det er ikke småtteri som vi har oppført uten for Borås.

Visste du at O.B.Wiik nå er på Instagram?

Ikke verst for en 109-åring 😊 Der legger vi ut bilder og filmer av våre prosjekter så du kan se hvordan vi arbeider, hva vi tilbyr og hvordan våre løsninger brukes til et bredt spekter av oppgaver. Følg oss gjerne og få et innblikk inn i vår verden!

Trygg massevaksinering med O.B.Wiik

O.B.Wiik har alt som behøves for å sette opp komplette vaksinasjonsstasjoner. Vi har siden starten av pandemien bidratt med våre løsninger innen smittevern til blant annet teststasjoner. I tillegg har vi lang erfaring med å levere kvalitetsprodukter til nødhjelp og medisinsk bistand, og vet hva som kreves av løsninger innen dette segmentet.

Fartsfylt samarbeid med Buldre Racingteam

 «En gruppe venner som liker kombinasjonen av racerbiler og sosiale sammenkomster». Sånn beskriver Buldre Racingteam seg selv. Teamet består av flere profiler og talenter i gatebilmiljøet og de kan til og med smykke seg med en verdensrekordtittel - verdens høyeste hastighet på is.

Telthaller i ekstreme forhold på Grønland

Noen ganger kommer det prosjekter som krever ekstra mye av oss. Dette er ett av dem. Vi er nå i fullføringsfasen av et prosjekt som omfatter totalt 7 haller som skal leveres til Munck AS, i forbindelse med to store flyplassprosjekter de jobber med.

WiikHaller til Estland

O.B. Wiik har nylig installert to lagerhaller på 28x65 meter, og en lagerhall 28x45 meter til en av våre kunder i Estland.

Telt til Idrettsleiren

«Idrettsleiren» er et årlig arrangement for barn og ungdom som arrangeres på Hove utenfor Arendal av Agder Idrettskrets og vi i O.B.Wiik bidro på vår måte

Lei møbler fra O.B.Wiik

Vi tilbyr et bredt utvalgt av leiemøbler til ditt arrangement. Enten du skal ha Oktoberfest, bryllup eller seminar, har vi noe til ditt behov.

Følg oss på Youtube!

Kanskje du er interessert i noen av våre større prosjekter? Har lyst til å se noen av bruksområdene teltene våre har? Eller trenger litt hjelp til å sette opp et pop-up-telt?

O.B.Wiik er nå et Miljøfyrtårn!

I O.B.Wiik har vi lenge jobbet målbevisst med vår egen miljøpolicy som alle i bedriften er forpliktet til. Nå har vi også blitt sertifisert som Miljøfyrtårn – Norges mest brukte sertifisering for miljøinnsats.

Plasthall sikret suksess for Eimskip

Islands eldste rederi, Eimskip, tilbyr transport- og logistikkløsninger. Med 63 avdelinger i 20 land transporterer de varer og håndterer mye logistikk for store kunder. Fra blant annet trelast, maskin- og vindmølleindustrien. Dette medfører en mengde varer som krever stor lagringsplass.

Utvalgte prosjekter vi gjennomførte i første halvår

3 stk. WiikHall Arbeidstelt i ulike størrelser ble montert på et tak i Stockholm hvor byggevirksomheten åpnet opp store deler av taket for nye installasjoner. Rett under taket foregår produksjon av finmekanikk, og dette arbeidet vil fortsette gjennom hele installasjonsperioden.

Tørr ved kommer ikke av seg selv

Få i verden er mer opptatt av vedfyring enn nordmenn. Det er til og med skrevet bøker om det. De fleste har også fått med seg at kvalitetsved skal ha lavt innhold av fuktighet, men det kommer ikke av seg selv. Veden må lagres tørt.

O.B.Wiik bygde midlertidig Jordal amfi på rekordtid

Selv om det får enkelte Vålerenga ishockey fans til å felle en liten tåre, er det bestemt at Jordal Amfi skal erstattes av et nytt anlegg med moderne fasiliteter. Den opprinnelige hallen ble nemlig bygget til OL i Oslo i 1952, og den tilfredsstiller ikke dagens standarder for bruk.

Bulklager fra O.B. Wiik

Det kreves enorme mengder salt for å holde veiene våre kjørbare om vinteren. Med hjelp fra O.B. Wiik lagrer Mesta 25 000 tonn på kaia ved Filipstad!