Nyheter2019-08-22T17:28:43+02:00

Padelhall

Padel er en av sportene som vokser raskeste i verden, og det merker vi godt hos oss i O.B.Wiik også. [...]

Arbeid på bro i Stockholm

Jobber man med lengre strekninger må arbeidsstedet stadig forflyttes. Med arbeidstelt fra O.B.Wiik er det lett bevege teltet i takt [...]

Vindparken i Piteå

Viste du at uisolerte telt også kan brukes i mange minus? 🥶 Teltene våre er så tette at de enkelt [...]

Solar arbeidstelt

Noen ganger trenger man hjelp raskt ⏱️ Denne kunden fikk et plutselig behov for mer plass. Og før man rekker [...]

Color Line teststasjon

Vi har satt opp to nye test-telt på Color Line sitt havneområde. Der kan både passasjerer og yrkessjåfører få teste [...]

Teststasjon på Jessheim

Nok en Covid-19-teststasjon er satt opp av O.B.Wiik, denne gangen ved Jessheim Rådhus. Stasjonen er satt opp på vegne av [...]

Anne på Landet

Midt i Frognerparken ligger restauranten Anne på Landet. Der har O.B.Wiik nå levert et restaurant-telt på 6x15meter med god plass [...]

Fremtidens lakseproduksjon

O.B.Wiik bidrar til fremtidens lakseproduksjon gjennom et samarbeid med det innovative selskapet Akvafuture. De driver med oppdrettslaks i lukkede merder. [...]

Fleksible butikktelt

Nå for tiden er det mange butikker som benytter seg av handling gjennom Klikk&Hent-løsninger. Da passer det perfekt å bruke [...]

Bjornstaddalen

Avfallsanlegget Bjornstaddalen utenfor Skien har fått to nye O.B.Wiik-haller på 8x37m og 25x60m, med vifter, porter, gangdør og annet tilbehør.

Høyblokka

I disse dager restaureres Høyblokka i Regjeringskvartalet bak en spesiallaget duk fra O.B.Wiik. Det spesielle med duken er at den har motiv av Høyblokka.

O.B.Wiik på tur over Svalbard

Akkurat nå ligger syv O.B.Wiik-ansatte i hardtrening før de i april skal legge ut på en ni dagers tur over Svalbard. Vi har fått et lite innblikk i treningen deres og hørt hvordan de forbereder seg.

Esbjerg Havn

Esbjerg Havn har fått et nytt flott bygg, nemlig et arbeidstelt på hele 2000m2 fra O.B.Wiik.

Verdens største telthall fra O.B.Wiik

Vi har i en tidligere pressemelding fortalt om vårt prosjekt i Sverige der vi bygger en rekordstor telthall. Helt etter planen er nå hallen satt opp og kan tas i bruk av AstaZero til testing av selvkjørende kjøretøy. Det er ikke småtteri som vi har oppført uten for Borås.

Visste du at O.B.Wiik nå er på Instagram?

Ikke verst for en 109-åring 😊 Der legger vi ut bilder og filmer av våre prosjekter så du kan se hvordan vi arbeider, hva vi tilbyr og hvordan våre løsninger brukes til et bredt spekter av oppgaver. Følg oss gjerne og få et innblikk inn i vår verden!

Trygg massevaksinering med O.B.Wiik

O.B.Wiik har alt som behøves for å sette opp komplette vaksinasjonsstasjoner. Vi har siden starten av pandemien bidratt med våre løsninger innen smittevern til blant annet teststasjoner. I tillegg har vi lang erfaring med å levere kvalitetsprodukter til nødhjelp og medisinsk bistand, og vet hva som kreves av løsninger innen dette segmentet.

Fartsfylt samarbeid med Buldre Racingteam

 «En gruppe venner som liker kombinasjonen av racerbiler og sosiale sammenkomster». Sånn beskriver Buldre Racingteam seg selv. Teamet består av flere profiler og talenter i gatebilmiljøet og de kan til og med smykke seg med en verdensrekordtittel - verdens høyeste hastighet på is.

Telthaller i ekstreme forhold på Grønland

Noen ganger kommer det prosjekter som krever ekstra mye av oss. Dette er ett av dem. Vi er nå i fullføringsfasen av et prosjekt som omfatter totalt 7 haller som skal leveres til Munck AS, i forbindelse med to store flyplassprosjekter de jobber med.

WiikHaller til Estland

O.B. Wiik har nylig installert to lagerhaller på 28x65 meter, og en lagerhall 28x45 meter til en av våre kunder i Estland.

Telt til Idrettsleiren

«Idrettsleiren» er et årlig arrangement for barn og ungdom som arrangeres på Hove utenfor Arendal av Agder Idrettskrets og vi i O.B.Wiik bidro på vår måte

Lei møbler fra O.B.Wiik

Vi tilbyr et bredt utvalgt av leiemøbler til ditt arrangement. Enten du skal ha Oktoberfest, bryllup eller seminar, har vi noe til ditt behov.

Følg oss på Youtube!

Kanskje du er interessert i noen av våre større prosjekter? Har lyst til å se noen av bruksområdene teltene våre har? Eller trenger litt hjelp til å sette opp et pop-up-telt?

O.B.Wiik er nå et Miljøfyrtårn!

I O.B.Wiik har vi lenge jobbet målbevisst med vår egen miljøpolicy som alle i bedriften er forpliktet til. Nå har vi også blitt sertifisert som Miljøfyrtårn – Norges mest brukte sertifisering for miljøinnsats.