Nyheter2019-08-22T17:28:43+02:00

Lei møbler fra O.B.Wiik

Vi tilbyr et bredt utvalgt av leiemøbler til ditt arrangement. Enten du skal ha Oktoberfest, bryllup eller seminar, har vi noe til ditt behov.

Følg oss på Youtube!

Kanskje du er interessert i noen av våre større prosjekter? Har lyst til å se noen av bruksområdene teltene våre har? Eller trenger litt hjelp til å sette opp et pop-up-telt?

O.B.Wiik er nå et Miljøfyrtårn!

I O.B.Wiik har vi lenge jobbet målbevisst med vår egen miljøpolicy som alle i bedriften er forpliktet til. Nå har vi også blitt sertifisert som Miljøfyrtårn – Norges mest brukte sertifisering for miljøinnsats.

Plasthall sikret suksess for Eimskip

Islands eldste rederi, Eimskip, tilbyr transport- og logistikkløsninger. Med 63 avdelinger i 20 land transporterer de varer og håndterer mye logistikk for store kunder. Fra blant annet trelast, maskin- og vindmølleindustrien. Dette medfører en mengde varer som krever stor lagringsplass.

Utvalgte prosjekter vi gjennomførte i første halvår

3 stk. WiikHall Arbeidstelt i ulike størrelser ble montert på et tak i Stockholm hvor byggevirksomheten åpnet opp store deler av taket for nye installasjoner. Rett under taket foregår produksjon av finmekanikk, og dette arbeidet vil fortsette gjennom hele installasjonsperioden.

Tørr ved kommer ikke av seg selv

Få i verden er mer opptatt av vedfyring enn nordmenn. Det er til og med skrevet bøker om det. De fleste har også fått med seg at kvalitetsved skal ha lavt innhold av fuktighet, men det kommer ikke av seg selv. Veden må lagres tørt.

O.B.Wiik bygde midlertidig Jordal amfi på rekordtid

Selv om det får enkelte Vålerenga ishockey fans til å felle en liten tåre, er det bestemt at Jordal Amfi skal erstattes av et nytt anlegg med moderne fasiliteter. Den opprinnelige hallen ble nemlig bygget til OL i Oslo i 1952, og den tilfredsstiller ikke dagens standarder for bruk.

Bulklager fra O.B. Wiik

Det kreves enorme mengder salt for å holde veiene våre kjørbare om vinteren. Med hjelp fra O.B. Wiik lagrer Mesta 25 000 tonn på kaia ved Filipstad!

Vi rigget til VM i gatefotball

Vi fikk æren av å være samarbeidspartner da Frelsesarmeen arrangerte gatefotball-turnering på Rådhusplassen. O.B.Wiik stod for mesteparten av rigget og deltakerne stod for showet, da Oslo for en stakket stund lignet litt på Rio de Janeiro.