O.B.Wiik har i over 10 år vært en fast partner for Vasaloppet. Vi er der også når det tradisjonsrike skiløpet fyller 100 år!

Et tradisjonsrikt renn
Vasaloppet er noe de fleste i Norden har et forhold til, enten du er en av de 1,6 millionene som har deltatt selv, eller fått det med seg fra en komfortabel sofakrok. Gjennom 90 km lider utøverne seg gjennom skogen fra Sälen til Mora. Og vi leverer løsninger til starten, midten og slutten av rennet.

Å skape en møteplass
Hovedfokuset i Vasaloppet er naturlig nok selve skirennet, men skal det bli en suksess må også det rundt være på stell. Ninni Bäckström, som er kunde- og sponsoransvarlig for Vasaloppet, forteller hvordan O.B.Wiik, hjelper til med å sette rammen rundt rennet.
– O.B.Wiik hjelper oss med å skape møteplasser, gjennom å sette opp en rekke ulike teltløsninger. De er med på å utvikle arrangementene våre, og vi kan stole på at de lager en riktig løsning for oss.

Mange endringer, stabilt partnerskap
Å ha en langvarig partner er verdifullt for begge parter. Jo mer man kjenner hverandre, desto mer vet man hva den andre parten trenger. For Vasaloppet sin del har det gjort seg spesielt gjeldene i løpet av de siste årene med pandemi og uforutsigbarhet.
– I år kan vi for eksempel ikke være på den plassen vi pleier å ha på grunn av et stort infrastrukturprosjekt i Mora. Derfor må vi må vi inn på et mindre område en vanlig. Da hjelper O.B.Wiik oss med å finne løsninger uansett hvor vi må være, selv på trange steder, avslutter Ninni.

Vi gratulerer 100-åringen med jubileet, og gleder oss til veien videre!

Dette leverer vi: