Stolt samarbeidspartner for verdens største fotballcup

obwiik norwaycup

1.600 lag fra alle verdenshjørner. 6.000 kamper. Minner for livet for 32.000 deltakende gutter og jenter. Vi er stolte av å få være med på å skape rammene rundt Norway Cup.

Over 20 år med lek og idrettsglede

Det er få prosjekter som O.B. Wiik er involvert i som er av samme størrelse og prestisje som Norway Cup. Og det er en takknemlig jobb. Derfor gjør vi det gjerne igjen og igjen, år etter år. Se resultatet i filmen under.

[fusion_youtube id=»https://youtu.be/x21ZisiBtvI» alignment=»» width=»» height=»» autoplay=»false» api_params=»» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» css_id=»»][/fusion_youtube]
Har du noensinne lurt på hvordan Ekebergsletta forvandles til verdens største fotballcup for barn og unge hvert eneste år?

Totalleverandør til Norway cup

Det meste du ser av telt, haller, tribuner, scener, gjerder, profilering og tribuner er levert av O.B: Wiik. Gjennom over 20 år har vi opparbeidet kunnskapen om hvordan et så stort arrangement kan avvikles, rigges og nedrigges raskt og effektivt.

Hele arbeidet er gjort på X dager og planlegges i tett samarbeid med arrangøren, Bækkelagets Sportsklub.

Få andre steder er så mange av produktene til O.B. Wiik under bruk samtidig, så dersom du vil besøke et slags «showroom» for våre produkter, er Ekebergsletta i starten av august alltid en god anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *