Med vinterens frost og kulde kommer også arbeidsutfordringene. Det er lite som er mer frustrerende enn å måtte utsette bygge- og graveprosjekter grunnet tele. Eller komme på arbeid etter en frostnatt for å oppleve at arbeidsutstyret rett og slett sitter fast i bakken. Dette påvirker ikke bare arbeidslyst, men også effektivitet og leveringstid.

Ryker tidsplanen på en del av et prosjekt vil dette ofte medføre forsinkelse for hele prosjektet. Da er det godt det er mulig å tine opp både grunn og utstyr ved hjelp av varmematter.
Bruken av varmemattene er enkel. Man legger matten over det området man ønsker å få tint opp, og setter på strømmen. Varmematten er designet på en slik måte at varmen føres ned i området under matten, og dette medfører så lite energitap som mulig.

  • Effekt per m2 er på 300W, og den totale Effekten er på 1000W
  • Størrelsen er 3×1 meter og varmematten er 20mm tykk.
  • Materialet er PVC, forsterket med polyseternett. Denne tåler mye.
  • Varmematten kan benyttes helt ned til -30 grader og helt opp til +65 grader. For å hindre overoppheting har den en overopphetingsbeskyttelse på +80 grader.

Varmematten kan benyttes til å tine opp tele eller holde frosten unna små og store graveprosjekter. Ved å legge flere matter inntil hverandre under et prosjekt kan man holde bakken ved et større område mykt over lengre tid. Dette selv om det er midtvinters. En jevn lav varme er ofte mer enn nok til at slike prosjekter ikke må skrinlegges i vintersesongen.

Det er ikke bare byggeprosjekter som har god nytte av varmematter. Disse varmemattene kan også gjøre hverdagen til enhver gårdsdrift mye lettere. Ikke minst om man holder dyr.

Kostnaden ved å holde jevn varme i større lager med dyrefor – eller innendørs lagring av høyballer kan bli veldig høy og ikke minst plasskrevende. Ved å sentrere varmen i mindre områder kan man spare mye i plass og strømutgifter.

Våre varmematter kan rulles sammen og lagres– og tas enkelt fram igjen når behovet melder seg. Trenger du den ikke mer enn i noen dager/uker i løpet av vinteren, har vi lagt opp til at det er mulig å leie de varmemattene du måtte trenge.

Les mer om vårt utvalg av Hall- og byggtilbehør

Kontakt oss

      Lars B. W. Rivenes

      lars.rivenes@obwiik.no
      Mobil: 938 50 781
      Østlandet

O.B.Wiik Niels Amlie

      Niels Amlie

      niels.amlie@obwiik.no
      Mobil: 922 87 250
      Østlandet

      Roger Holden

      roghol@obwiik.no
      Mobil: 916 85 420
      Østlandet