Meny
Nettbutikk

Bodtelt

Serveringstelt, billettskranke, salgstelt – mulighetene er mange for et bodtelt. Oppsettet gir rom for rekker med salgspunkt via disker som settes opp og med tilhørende profilering for produktet som selges.

Effektivt salgsareal

«Bod»-betegnelsen beskriver egentlig en salgsbod, men i stort format via en telt-løsning. Løsningen er spesielt populær som telt for servering av mat og drikkevarer under store arrangement og festivaler.

Under slike tilstelninger kommer trafikken gjerne i bølger, f.eks. mellom konserter eller i pauser i kamper. Da må serveringen avvikles på en effektiv måte, uten store kødannelser. Teltet settes opp med serveringspunkter og disker i lengderetning. Teltet gir rom for nødvendig infrastruktur og har arealer som kan benyttes til tilbereding av mat eller kjøling/lagring av mat-og drikkevarer eller for oppbevaring av salgsvarer. Slik skapes en god salgsflyt.

Eksponeringsflater

Bodteltet har gode muligheter for å reklamere for salgsvarer og pris/menyer. I bunn og topp av serveringsdiskrekkene og i teltet ellers, finnes store flater hvor man kan sette opp presenninger med trykk for prislister, sponsorer, salgsvarer m.m. En slik eksponering bidrar til å vise frem produktutvalg og avvikle salget raskt.

Bodteltene leveres med kraftige aluminiumsrammer og flammehemmende PVC duk.

Størrelse 5 x 5 meter

Referanser:

Kontakter

Fredrik Støvind

fredrik.stovind@obwiik.no
400 96 262
Skedsmokorset

Lars Klevan

lars.klevan@obwiik.no
982 33 160
Skedsmokorset

Richard Mester

richard.mester@obwiik.no
906 21 439
Skedsmokorset

Joar Skånø

joar.skano@obwiik.no
922 22 365
Trondheim

Mari-Ann Engelsås

mari-ann.engelsas@obwiik.no
982 33 159
Trondheim

Reidar Berg

reidar.berg@obwiik.no
468 06 070
Bergen

Kjell Ove Rossehaug

kjell.ove.rossehaug@obwiik.no
907 49 903
Stavanger

Inger – Rita Boberg

inger-rita@obwiik.no
982 33 170
Ordrekontor