Bodtelt / bartelt

Serveringstelt, billettskranke, salgstelt – mulighetene er mange for et bodtelt. Oppsettet gir rom for rekker med salgspunkt via disker som settes opp og med tilhørende profilering for produktet som selges.

Kontakt oss

Effektivt salgsareal

«Bod»-betegnelsen beskriver egentlig en salgsbod, men i stort format via en telt-løsning. Løsningen er spesielt populær som telt for servering av mat og drikkevarer under store arrangement og festivaler.

Under slike tilstelninger kommer trafikken gjerne i bølger, f.eks. mellom konserter eller i pauser i kamper. Da må serveringen avvikles på en effektiv måte, uten store kødannelser. Teltet settes opp med serveringspunkter og disker i lengderetning. Teltet gir rom for nødvendig infrastruktur og har arealer som kan benyttes til tilbereding av mat eller kjøling/lagring av mat-og drikkevarer eller for oppbevaring av salgsvarer. Slik skapes en god salgsflyt.

Eksponeringsflater

Bodteltet har gode muligheter for å reklamere for salgsvarer og pris/menyer. I bunn og topp av serveringsdiskrekkene og i teltet ellers, finnes store flater hvor man kan sette opp presenninger med trykk for prislister, sponsorer, salgsvarer m.m. En slik eksponering bidrar til å vise frem produktutvalg og avvikle salget raskt.

Bodteltene leveres med kraftige aluminiumsrammer og flammehemmende PVC duk.

Størrelse 5 x 5 meter

Utleie

Dette inngår i pakken ved leie av Bodtelt:

  • Avrettet gulv / disker og belysning
  • Bygges enten separat som 5x5M eller i rekker som forlenges med seksjoner À 5M – 5×20 /25M osv.

Kontakt oss for mer informasjon

Kontaktpersoner for bodtelt / bartelt

O.B.Wiik Lars Klevan