Profilering

Bli sett. Bli hørt. Med telt, bannere, presenning eller duker med profilering og trykk for du vist deg frem og sagt det du vil si. I stort eller lite format, akkurat slik det passer deg.

Tenk stort

Har du noe viktig på hjertet? Vil du bare vise frem firmalogoen? Har du en vegg til overs du kan bruke som reklameflate? Med trykk på duk eller presenning av PVC kan du virkelig boltre deg. Dersom du har en stor hall av type WiikHall bistår vi også gjerne med trykk på duk for at du kan sette et varig preg på hallen og profilere din tilstedeværelse.

Trykk på presenninger kommer oftest til nytte om man skal fortelle omverdenen hvem som er utførende bedrift for byggeoppdrag, eller rett og slett ved at man spenner opp presenninger med trykk og bruker det som reklamekanal.

Dukene er selvsagt også funksjonelle ved at de beskytter områdene de er i bruk, i form av å være ytterduk til hall eller for presenninger, ved at de dekker inn stillaser, gjerder eller byggeplasser.

Det er stort sett bare fantasien som setter grenser for hvordan man vil profilere seg. I alle tilfeller er vår storformatprinter klar til å betjene profilerings-oppdrag.

Bli synlig med telt

Er du og ditt lag påmeldt til et idrettsarrangement? Ofte har man behov for fasiliteter for utstyr. Det kan f.eks. være «boder» eller telt hvor man oppbevarer idrettsutstyr, telt til sykkelreparasjoner, smøretelt eller telt i forbindelse med start og målgang hvor klesskift og klargjøring finner sted.

Dette er telt hvor du har anledning til å prege alle flatene med din profil. Spenstige visuelle uttrykk og logoer for fritt spillerom og danner muligheter for å «stå ut» blant konkurrentene. Sport- og idrettstelt med slikt preg er populært på større idrettsarrangement, men kan naturligvis brukes over alt ellers. De vær- og vindbeskyttende egenskapene er nok noe av grunnen til at de selger godt.

Produkter innenfor profilering

obwiik profilering reklametelt

Profilering

Med en rekke materialer som kan trykkes på og produkter med store eksponeringsflater, ligger alt til rette for at du kan stå ut med ditt budskap, din logo eller din profil. Og har du et spesielt behov, hjelper vi naturligvis med å tilpasse produktet.

Les mer…

obwiik event utleie topptelt

Topptelt

Er det et telt som “stikker seg litt ut” og tåler vær, vind og utendørs bruk, så er det toppteltet. Du ser det på festivaler eller messeområder utendørs. Med toppteltet blir du synlig.

Les mer…

obwiik telt pop up telt

Pop-up telt

Pop-up telt, quick-up telt, kjært barn har mange navn, noen kaller det også partytelt – dette er et lite og svært praktisk telt som er lett å ta opp og ned!

Les mer…

obwiik event utleie rammetelt

Rammetelt

Dette er løsningen for en messe, utstilling, kantine eller liten festival. Det er behov for den store flaten og rommet. Rammetelt er svaret.

Les mer…

obwiik event utleie dobbeldekker

Dobbeldekker

Vil du leie dobbeldekker? Da får du to etasjer, store eksponeringsflater og en eksklusiv følelse i et og samme produkt. To solide gulv i sterke konstruksjoner sørger for en trygg teltopplevelse.

Les mer…

obwiik event utleie bodtelt

Event – utleie

Har du kortsiktige behov for våre produkter? For eksempel til et event eller et arrangement? Svært mange av våre solide produkter finnes også for utleie. Slik får du den kjente O.B. Wiik-kvaliteten til konkurransedyktige priser.

Les mer…