Smitteverntelt

O.B.Wiik leverer telt til bruk for COVID-19-testing. Vi leverer telt til sykehus, kommuner, flyplasser, havner og helseinstitusjoner med flere. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for ditt behov.

Kontakt oss

obwiik lab testing

Produkter for håndtering av COVID-19

Vi kan levere telt til sykehus, kommuner, flyplasser, havner og helseinstitusjoner m.fl til bruk for COVID-19-testing. Våre telt er fleksible og tilpasses deres behov og plass. Skulle det skje en endring som f.eks krav til økt testkapasitet og større plass kan man enkelt skjøte sammen nye telt og tilpasse de eksisterende. Teltene passer utmerket til både drive-through og vanlig testing. Vi har kvalitetsløsninger for både utendørs og innendørs bruk.

I O.B.Wiik har vi mange års erfaring med produkter til nødhjelp og humanitære kriser i alle verdens hjørner. Det gjør oss godt rustet til å kunne levere kvalitetstelt til medisinsk bruk på kort tid. Vi leverer raskt og tilbyr et effektivt oppsett slik at teststasjonen kan være operativ kort tid etter at bestillingen er gjort.

Teltene leveres i bredder fra 4,5 til 20 meter. Lengdemodulene er på 3 meter og kan leveres i ulike vegghøyder. Selv om teltene i utgangspunktet er enkle og ukompliserte, kan de skreddersys til spesielle behov. Et stort lager med telt i ulike varianter sikrer rask og riktig levering. Våre telt er tilgjengelig for både leie og kjøp.

Pandemien gjør at vi alle må tenke annerledes

Vi må finne hverdagsløsninger som tar hensyn til smittevern. Produktene til O.B.Wiik kan bidra til at du og din bedrift kan komme kravene i møte. Kanskje du trenger å flytte deler av aktivitetene dine utendørs? Må sperre av områder? Eller trenger ekstra møbler eller toaletter? Vi har et bredt spekter av produkter både til salg og til leie, som kan hjelpe deg med å opprettholde driften. Både til sommer og vinter. Sammen finner vi en løsning som funker for deg og dine kunder.

O.B.Wiik AS har levert kvalitetsprodukter siden 1912 og du kan være trygg på at våre dyktige medarbeidere finner en løsning som passer for deg.