Meny
Nettbutikk

Storslått feiring i et flytende festlokale!

Det er ikke hver dag man får være med på å feire en 150-åring. Se hvordan den spektakulære feiringen av DNV GL ble til. Festen foregikk naturligvis til havs.

På stortromma

I DNV GL er de mest kjent for å sertifisere og sørge for at konstruksjoner holder mål. Med andre ord: ting burde være på stell når de trengte festlokaler for sin 150-årsfeiring. Oppgaven? Å rigge et enormt festlokale med scener, skjermer, lys og plass til 1500 mennesker – oppå tre lektere!

Oppgaven, unik i sitt slag, løste vi greit. Se filmen og bedøm selv.

I 2014 feiret DNV GL 150 år. De ønsket seg en markering og festlokaler utenom det vanlige

Få aktører

Når det kommer til slike prosjekt, er det egentlig bare gjennomføringskraften det kommer an på. Da DNV GL var ute i markedet for å se på hvem som kunne løse oppgaven, kom de raskt ned til konklusjonen om at eventfirmaet Gyro og O.B. Wiik sammen kunne løse oppgaven.

Gyro på sin side, har en unik kompetanse og nettverk for å skaffe gode rammer for eventet, med artister, program og servering satt sammen til en pakke som skaper minner for livet.

O.B. Wiik sitt bidrag var å sette sammen hele festlokalet og alt av fasiliteter som scenerigg, toalettløsninger, dukkledning, lokaler for tilberedning av mat, alt av stoler og bord – ja, alt som skal til for å skape et godt arrangement. Volum, kvanta og troverdighet på at vi kunne levere var helt avgjørende. Denne troverdigheten har vi bygget opp gjennom å ha vært med på å gjennomføre store arrangement som Norway Cup, Øyafestivalen og mange andre arrangementer av stort kaliber.