Den nye ridehallen til Bjerke Dyrehospital er en solid investering, ikke bare økonomisk og byggeteknisk, men også i best mulig dyrevelferd.

Da Bjerke Dyrehospital kontaktet oss med sitt hall-behov kunne vi tilby flere løsninger som ville oppfylle deres ønsker. Valget deres falt på en uisolert plasthall. Nå som den endelig er på plass vil denne hallen gi klinikkens veterinærer og dyrepleiere en godt tilpasset arena for en grundig helhetsvurdering av hestenes ve og vel. Dette helt uavhengig av vær og vind.

Vi har landets eneste MR for stående scanning, samt det mest moderne innenfor annen bildediagnostikk. Nå som ridehallen er på plass har vi et komplett tilbud for å kunne stille riktigst mulig diagnoser før behandling og eventuell operasjon. Som en ekstra bonus til våre faste kunder har vi valgt å si at ridehallen er til fri bruk på kveldstid. Dette tilbudet vil også gjelde for andre kunder av Bjerke Dyrehospital. Det beste er jo at hallen blir brukt, sier Daglig leder ved Rikstotoklinikken Bjerke, Tore Sannum i pressemeldingen om deres nye tilbud.

Den godt opplyste og ventilerte plasthallen på 20×25 meter ble satt opp på en allerede klargjort flate. Denne flaten hadde kunden rettet opp og tilpasset selv. Tore Sannum sier at klinikken er veldig fornøyd med resultatet, og ridehallen er å regne som et verdifullt tilskudd til Bjerke Dyrehospitals tilbud til våre firbente venner.

Som Rikstotoklinikk er det nok et større antall hester med små og store skader som vil få glede av det nye tilbudet. I tillegg til å være Rikstotoklinikk er Bjerke Dyrehospital også åpent for private hesteeiere, så denne hallen vil nok bli velbrukt. Da er det bra at våre solide plasthaller er konstruert for å tåle både vær, vind og jevnlig bruk – år etter år.

Kvalitet er like viktig for oss i O.B.Wiik som for kunden. Som Nordens største leverandør av hall er jo dette hva vi er best på. Da må vi jo bevise at vi leverer solide produkter hver eneste gang, sier Ingar Stokstad, Salgskonsulent Hall Østlandet.

Vi i O.B.Wiik setter pris på at Bjerke Dyrehospital ønsket hjelp av oss med den nye ridehallen, og håper de vil ha masse glede av den i årevis.